7

 

STOP MOBNING Af Dit Barn NU!


Hvordan du stopper mobning og beskytter dit barn!


Bliver dit barn mobbet SKAL du handle nu!


On-line program for bekymrede og omsorgsfulde forældre med børn i alderen 6 – 18.
Dette program er tilgængeligt på hhv. Engelsk og Dansk.
 

Enter Coupon Code:

 

Du ønsker:

 

  • At lære hvordan du ændrer dit barns mindset fra at være ‘mobbe-offer’ til at være ‘en vinder’.
  • At lære hvordan du får et sundt og følelsesmæssigt stærkt barn.
  • At stoppe mobningen af dit barn.
  • At give dit barn gode råd, men føler dig ikke sikker på hvad det egentlig er.
  • At lære simple strategier som dit barn kan bruge til at blive mobbere overlegen.
  • At lære den 100% succesfulde spillestrategi!
  • At vide hvordan du udstyrer dit barn så han/hun kan og tør stå op for sig selv
  • At få den absolut stærkeste strategi til at overvinde mobning!
  • At lære imens du stadig er fleksibel.
  • At prøve en ny tilgang til mobning.
  • At få cases og lære hvordan andre forældre med stor succes har hjulpet deres børn til at stoppe mobning!
  • At vide hvordan din komplicerede situation, kan vendes til en simpel løsning!Med dette program kan du lytte til modulerne når det passer dig og så mange gange du vil. Du sætter tid og sted og hastighed! Og programmet er dit til evighed.

 

“This have been a total turn point for us and our daughter. We are blown away by the transformation this program has created, and we now know where to turn to if we later on are facing challenges that we need help for. We can’t thank you enough!” 
– Ellen and Paul, Parents of daughter age 10.

 

Hvordan foregår det?Du modtager en personlig log-in til vores medlemssite, med adgang til programmet “STOP MOBNING AF DIT BARN NU!”

Det er et 4 ugers program. Hver uge vil du få et mix af audios og power points der lærer dig alt hvad du skal vide.

Hver uge vil der være lidt at arbejde med, før du fortsætter med næste uges indhold. Formålet med disse opgaver er at du reflekterer og overfører det du har lært til jeres eget hjem og jeres egen måde at gøre tingene på, og så du får arbejdet med dit barn. Det tager meget lidt tid men er af meget stor værdi!

 

Enter Coupon Code:

 

Herunder finder du en kort beskrivelse af de 4 uger.

 

Uge 1: Positioner dig selv som dit barn betroede rådgiver.
I den første uge lærer vi dig hvordan du bliver dit barns betroede rådgiver. For lad os bare se realiteterne i øjnene. Selv de bedste strategier i verden virker ikke hvis du ikke har indflydelse – så uden indflydelse kan du ikke hjælpe dit barn til at stoppe mobning. Og slet ikke hvis dit barn ikke stoler nok på dig til at være ærlig overfor dig.

Uge 2: Bliv en mester ud i kommunikation.
I den anden uge lærer vi dig hvordan du bliver en sand mester ud i kommunikation, så du ved præcis hvad du skal sige og gøre, uanset hvilke symptomer dit barn viser dig – være det vrede, depression, ensomhed, selvdestruktiv adfærd eller selvmordstanker.
Du bliver en ekspert i psykologien omkring mobning, og det vil hjælpe dig til at kunne give de rette strategier til dit barn.


Uge 3: ‘Real life’ beretninger.
I den tredie uge vil du få en masse beretninger fra den virkelige verden, hvor vi tager dig med bag scenen og viser dig elsempler på hvordan familier har løst problemer med online mobning, lærer mobning, søskende mobning, fysisk mobning og meget mere. Disse beretninger er delt med tilladelse fra vores klienter.Uge 4: Lev og vedligehold et afbalanceret liv.
I den fjerde uge hjælper vi dig med implementering af strategier til at sikre dit barn vil forblive glad og afbalanceret fremover. Resultatet af dette program er et styrket forhold mellem dig og dit barn, så du indtager rollen som dit barns betroede rådgiver.
Med den indflydelse og vores pose fuld af strategies, vil du være i stand til at kreere et skift i dit barns mindset. Når det sker, får du dit glade barn tilbage der trives, og I kan begge nyde godt af et forhold der bygger på gensidig tillid og respekt – for altid.

 

Most Frequently Asked Questions – FAQ

 

FAQ #1: Kan jeg dele programmet med andre? Du kan dele programmet med din partner/forælder til dit barn. Dit log-in er personligt og kan ikke deles med venner og andre familiemedlemmer.

FAQ #2: Hvor meget hjemmearbejde er der hver uge? Du vil ikke blive bedt om at skrive lange rapporter. Det handler mere om at stille dig spørgsmål så du kan reflektere over din specifikker situation.

FAQ #3: Hvor lang tid har jeg adgang til programmet online? Der er ingen slut dato. Når du har købt programmet er det dit til evig tid og du kan gennemgå det igen og igen.

FAQ #4: Jeg føler mig ikke sikker på at et online program kan gøre det. Jeg er meget bekymret for mit barn og behøver øjeblikkelig hjælp. Kontakt Mia og Stine direkte på: Office@MindblowingTransformation.com

Hvid du har spørgsmål, venligst kontakt Mia and Stine via email:

office@mindblowingtransformation.com

 

Enter Coupon Code:

 

Office@MindBlowingTransformation.com